Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV. 2012.
Alle rechten voorbehouden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Bezichtigingen op afspraak

Graag staan wij voor U klaar op afspraak om teleurstelling te voorkomen  / Bel 06-53991244


Openingstijden

Maandag:  9.00uur / 18.00uur
Dinsdag:  9.00uur / 18.00uur
Woensdag:  9.00uur / 18.00uur
Donderdag:  9.00uur / 18.00uur
Vrijdag:  9.00uur / 18.00uur
Zaterdag:  9.00uur / 12.30uur
Zondag:  op afspraak: 06-53991244
 
Ook kan op afspraak buiten openingstijden een auto bezichtigd worden.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook