Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Auto Ruud van Mensvoort V.O.F. van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Auto Ruud van Mensvoort. 2012.
Alle rechten voorbehouden.


TerugDeel het met uw vrienden!


wijziging openingstijden

Zaterdag 6 aug. t/m Maandag 8 aug. zijn wij de gehele dag gesloten / we zijn wel telefonisch bereikbaar onder nr: 06-53991244


Openingstijden

Maandag:  9.00uur / 18.00uur
Dinsdag:  9.00uur / 18.00uur
Woensdag:  9.00uur / 18.00uur
Donderdag:  9.00uur / 18.00uur
Vrijdag:  9.00uur / 18.00uur
Zaterdag:  9.00uur / 12.30uur
Zondag:  op afspraak: 06-53991244
 
Ook kan op afspraak buiten openingstijden een auto bezichtigd worden.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook